Malzemeler:
- 500 gr kuru barbunya
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 1 dis sarimsak
- ½ ç.b. zeytinyagi
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. tuz
- 1 y.k. toz seker
- 1 adet patates
- 1 adet domates
- Limon suyu
Hazirlanisi:
1) Barbunyalari önceden suya batirip yarim haslayin
2) Ayri bir tencerede diger malzemeleri kavurup yarim haslanmis olan barbunyalari ilave edin
3) Suyunu ekleyin, pilakiyi tamamen pisirip sogumaya birakin
4) Limon suyu ekleyip güzelce karistirin ve servis tabagina alin
5) Son olarak üzerine biraz daha zeytinyagi gezdirip servis edin
Afiyet olsun :)
11 Haziran 2020 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder