Malzemeler:
- 350 gr mantar
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi un
- 4 su bardagi sicak su
- 100 ml krema
- Tuz, karabiber
- 350 gr mantar
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi un
- 4 su bardagi sicak su
- 100 ml krema
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Bir tencerenin içinde minicik dogranmis mantarlari yag ile soteleyip üzerine unu ekleyin
2. Unun kokusu çiktiktan sonra sicak suyu ve kremayi ilave edin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirdiktan sonra çorbayi kisik ateste pisirin
4. Corbayi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Bir tencerenin içinde minicik dogranmis mantarlari yag ile soteleyip üzerine unu ekleyin
2. Unun kokusu çiktiktan sonra sicak suyu ve kremayi ilave edin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirdiktan sonra çorbayi kisik ateste pisirin
4. Corbayi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder