Malzemeler:
- 1 adet karnabahar
- 300 gr kusbasi et
- 1 adet sogan
- 2 adet sivri biber
- 1 adet havuc
- 2-3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 adet karnabahar
- 300 gr kusbasi et
- 1 adet sogan
- 2 adet sivri biber
- 1 adet havuc
- 2-3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- Tuz, karabiber
- 3 su bardagi sicak su
- Tuz, karabiber
- 3 su bardagi sicak su
Hazirlanisi:
1. Firinda karnabahar yemegi için sogani yemeklik dograyip zeytinyagiyla birlikte kavurun
2. Üzerine etleri, iri dogranmis sivri biberleri ve havuclari ekleyip sotelemeye devam edin
3. Salçalarini, tuzu ve karabiberi ilave edip karnabaharlari ekleyin
4. Suyunu ilave edip karistirin ve önceden isitilmis 220°C derecelik firinda 40 dakika pismeye birakin
5. Son 5 dakika kala üzerini acip nar gibi kizarana kadar pisirin ve sicak servis edin
1. Firinda karnabahar yemegi için sogani yemeklik dograyip zeytinyagiyla birlikte kavurun
2. Üzerine etleri, iri dogranmis sivri biberleri ve havuclari ekleyip sotelemeye devam edin
3. Salçalarini, tuzu ve karabiberi ilave edip karnabaharlari ekleyin
4. Suyunu ilave edip karistirin ve önceden isitilmis 220°C derecelik firinda 40 dakika pismeye birakin
5. Son 5 dakika kala üzerini acip nar gibi kizarana kadar pisirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder