Malzemeler:
- 4 su bardagi taze barbunya
- 1/3 çay bardagi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber, karabiber
- Sicak su
- 4 su bardagi taze barbunya
- 1/3 çay bardagi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber, karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Bir tencereye yemeklik dogranmis sogani alip yagda kavurun
1. Bir tencereye yemeklik dogranmis sogani alip yagda kavurun
2. Üzerine salçayi, karabiberi, tuzu ve kirmizi toz biberi ekleyin
3. Barbunyalari ve havuclari katip sicak suyunu ilave edin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
3. Barbunyalari ve havuclari katip sicak suyunu ilave edin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder