Malzemeler:
- 5 adet kabak
- 5 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz
Domates sos icin:
- 2 adet büyük boy domates
- 6 dal taze kekik
- Tuz
- Karabiber
- 1 tatli kasigi toz seker
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet büyük boy domates
- 6 dal taze kekik
- Tuz
- Karabiber
- 1 tatli kasigi toz seker
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
Yogurt icin:
- 2 yemek kasigi süzme yogurt
- 3 yemek kasigi yogurt
- 2 dis sarimsak
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Kabaklari zeytinyagi ve tuzla karistirip yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
2. Önceden isitilmis 250°C derecelik firinda kizana kadar pisirin
3. Sos icin rendelenmis rendelenmis domatesleri ve baharatlari bir sos tenceresine alip kisik ateste 10 dakika pismeye birakin
5. Sos kivam aldiginda servis tabagina sarimsakli yogurdu yayin ve üzerine kabaklari yerlestirip domates sos gezdirip sicak servis edin
1. Kabaklari zeytinyagi ve tuzla karistirip yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
2. Önceden isitilmis 250°C derecelik firinda kizana kadar pisirin
3. Sos icin rendelenmis rendelenmis domatesleri ve baharatlari bir sos tenceresine alip kisik ateste 10 dakika pismeye birakin
5. Sos kivam aldiginda servis tabagina sarimsakli yogurdu yayin ve üzerine kabaklari yerlestirip domates sos gezdirip sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder