Malzemeler:
- 4 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 4 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1/2 su bardagi ceviz
- 3 dis sarimsak
- 1/8 demet dereotu
- 1-1,5 su bardagi süzme yogurt
- 1-1,5 su bardagi süzme yogurt
- 1 su bardagi yogurt
- Tuz
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Kabaklari rendeleyip yag ile birlikte bir tavaya alip soteleyin
1. Kabaklari rendeleyip yag ile birlikte bir tavaya alip soteleyin
2. Üzerine ezilmis sarimsaklari, tuzu ve iri kiyilmis cevizleri ekleyip kavurmaya devam edin
3. Soguduktan sonra dereotunu ve yogurdu ekleyip karistirin ve soguk servis edin
3. Soguduktan sonra dereotunu ve yogurdu ekleyip karistirin ve soguk servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder