Malzemeler:
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 1 adet sogan
- 1 adet domates
- 2 dis sarimsak
- 1 t.k. biber salçasi (aci)
- 1 t.k. domates salçasi
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- Tuz
- Sicak su
*Köfteler için:
- 200 gr yagsiz dana kiyma
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1) Ince dogranmis sogani iki dis sarimsakla birlikte yagda soteleyin
2) Üzerine küp seklinde dogranmis domatesi ve salçalari ekleyin
3) Dilimlenmis karnabahari, tuzu ve sicak suyu ilave edip kaynamaya birakin
4) Köfteler için kiymaya tuz ve karabiber ekleyip yogurun. Minik toplar yapip tencereye ekleyip yemegi pismeye birakin
Afiyet olsun :)
16 Aralık 2015 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder