Malzemeler:
• 1 adet büyük kereviz
• 1 adet havuç
• 1 adet soğan
• 2 adet patates
• 1 y.k. un
• ½ ç.b. zeytinyağı
• 1 limon suyu
• 1 s.b. tavuk suyu
• 1 kesme șeker
• Sıcak su
• Tuz
• Kuru maydanoz
Hazirlanisi:
Bir tencerenin içine zeytinyağını alın ve üzerine doğranmıș soğanı ekleyin. Soğanı biraz kavurduktan sonra unu ekleyin. Un kokusu çıktıktan sonra küp küp doğranmıș patatesleri, havucu ve kerevizleri katıp kavurmaya devam edin. Üzerini geçecek kadar sıcak su ve tavuk suyunu ekledikten sonra limonu, șekeri ve tuzu ilave edin. Piștikten sonra üzerine maydanozu katın ve üzerini kapatıp biraz dinlendirin.
Afiyet olsun :)
1 Aralık 2015 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder