Malzemeler:
- 3 dal pirasa
- 1 adet havuç
- 1 adet sogan
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 su bardagi tavuk suyu
- 3 dal pirasa
- 1 adet havuç
- 1 adet sogan
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 su bardagi tavuk suyu
- 1 cay bardagi bulgur
- 1/2 adet limonun suyu
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 1/2 adet limonun suyu
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Sogani yemeklik dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis pirasalari ve havuclari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Domates salcasini, tuzu ve karabiberi katip 2 dakika daha soteleyin
4. Tavuk suyunu, sicak suyunu, bulguru ve limon suyunu katip pismeye birakin
5. Sebzeler pistiginde atesten alip 15 dakika dinlendirip servis edin
1. Sogani yemeklik dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis pirasalari ve havuclari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Domates salcasini, tuzu ve karabiberi katip 2 dakika daha soteleyin
4. Tavuk suyunu, sicak suyunu, bulguru ve limon suyunu katip pismeye birakin
5. Sebzeler pistiginde atesten alip 15 dakika dinlendirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder