Malzemeler:
- 4 adet patlican
- 3 adet sivri biber
- 1 adet chili biberi
- 200 gr taze fasulye
- 4 adet patlican
- 3 adet sivri biber
- 1 adet chili biberi
- 200 gr taze fasulye
- 200 gr bamya
- 1 adet sogan
- 1 adet sogan
- 2 adet patates (kücük boy)
- 3 adet domates
- 5 dis sarimsak
- 750 gr tavuk gögüsü
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- 4 yemek kasigi aycicekyagi
- Tuz
- Karabiber
- Sicak su
- 3 adet domates
- 5 dis sarimsak
- 750 gr tavuk gögüsü
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- 4 yemek kasigi aycicekyagi
- Tuz
- Karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Iri dogranmis tavuklari yagda kavurun ve üzerine ince dogranmis soganlari ve sarimsaklari ekleyin
2. Salçayi ilave edip kavurmaya devam edin
3. Dilediginiz büyüklükte dogranmis sebzeleri tencereye ekleyin ve tuz ve karabiberle tatlandirin
4. Üzerini gececek kadar su ilave edip kisik ateste pismeye birakin
5. Sebzeler yumusadiginda firina verip 20 dakika daha pisirin ve sicak servis edin
1. Iri dogranmis tavuklari yagda kavurun ve üzerine ince dogranmis soganlari ve sarimsaklari ekleyin
2. Salçayi ilave edip kavurmaya devam edin
3. Dilediginiz büyüklükte dogranmis sebzeleri tencereye ekleyin ve tuz ve karabiberle tatlandirin
4. Üzerini gececek kadar su ilave edip kisik ateste pismeye birakin
5. Sebzeler yumusadiginda firina verip 20 dakika daha pisirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder