24 Ağustos 2025 Pazar

KAJUNLU KABAK ICI YOGURTLAMASI (degerlendirme yemegi)



Malzemeler:
- 5 adet kabak ici
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 dis sarimsak
- 1/8 demet maydanoz
- 1 tatli kasigi kajun baharati
- Tuz, karabiber
- Taze kekik

Sosu icin:
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- Tuz

Hazirlanisi:
1. Kabak iclerini sicak tavada zeytinyagi ile soteleyin
2. Üzerine sarimsaklari, maydanozu ve baharatlari ekleyip al dente olana kadar pisirin
3. Ayri bir kapta yogurt sosunu hazirlayin ve servis tabagana yayin
4. Üzerine kajunlu kabaklari yerlestirip kekikle süsleyin ve sicak servis edin

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder