Malzemeler:
- 5 adet kabak ici
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 5 adet kabak ici
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 dis sarimsak
- 1/8 demet maydanoz
- 1 tatli kasigi kajun baharati
- Tuz, karabiber
- Taze kekik
Sosu icin:
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- Tuz
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Kabak iclerini sicak tavada zeytinyagi ile soteleyin
1. Kabak iclerini sicak tavada zeytinyagi ile soteleyin
2. Üzerine sarimsaklari, maydanozu ve baharatlari ekleyip al dente olana kadar pisirin
3. Ayri bir kapta yogurt sosunu hazirlayin ve servis tabagana yayin
4. Üzerine kajunlu kabaklari yerlestirip kekikle süsleyin ve sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder