Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 1 adet kirmizi biber
- 1 dis sarimsak
- 200 gr dana kiyma
- 3 adet domates
- 1 su bardagi su (veya varsa et suyu)
- 1 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Tuz, karabiber, kekik
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 1 adet kirmizi biber
- 1 dis sarimsak
- 200 gr dana kiyma
- 3 adet domates
- 1 su bardagi su (veya varsa et suyu)
- 1 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Tuz, karabiber, kekik
- 1/8 demet maydanoz
Hazirlanisi:
1. Bütün sebzeleri incecik dograyip yag ile birlikte tavaya alip soteleyin
2. Üzerine kiymayi ve baharatlari ilave edip sotelemeye devam edin
3. Iyice sotelenen sebzeli kiymanin üzerine küp domatesleri, sekeri ve suyu (veya varsa et suyunu) ekleyip sosu kalinlasana kadar pismeye birakin
4. Hazir olan sosu haslanmis makarna ile sicak servis edin
1. Bütün sebzeleri incecik dograyip yag ile birlikte tavaya alip soteleyin
2. Üzerine kiymayi ve baharatlari ilave edip sotelemeye devam edin
3. Iyice sotelenen sebzeli kiymanin üzerine küp domatesleri, sekeri ve suyu (veya varsa et suyunu) ekleyip sosu kalinlasana kadar pismeye birakin
4. Hazir olan sosu haslanmis makarna ile sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder