Malzemeler:
- 4 su bardagi barbunya
- 1/3 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 4 su bardagi barbunya
- 1/3 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Bir tencereye yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun. Salçayi, tuzu ve kirmizi toz biberi ilave edin
2. Barbunyalari tencereye alin
3. Üzerine salçali soganli karisimi ve yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ekleyip suyunu da verin ve kisik ateste yemegi pisirin
4. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra tavuklu pilav ve biber tursusuyla sicak servis edin
1. Bir tencereye yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun. Salçayi, tuzu ve kirmizi toz biberi ilave edin
2. Barbunyalari tencereye alin
3. Üzerine salçali soganli karisimi ve yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ekleyip suyunu da verin ve kisik ateste yemegi pisirin
4. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra tavuklu pilav ve biber tursusuyla sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder