Malzemeler:
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 1 adet havuc
- 1 adet patates
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 1 adet havuc
- 1 adet patates
- 1 adet kapya biberi
- 1 adet carliston biberi
- 1 adet domates
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 adet domates
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 adet limonun suyu
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Yemeklik dogranmis sogani, havuclari, biberleri ve patatesleri yagda soteleyin
2. Üzerine dogranmis domatesi, sarimsaklari, temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ve salçayi ilave edip sotelemeye devam edin
3. Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra sicak suyu ve limonu ekleyin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
1. Yemeklik dogranmis sogani, havuclari, biberleri ve patatesleri yagda soteleyin
2. Üzerine dogranmis domatesi, sarimsaklari, temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ve salçayi ilave edip sotelemeye devam edin
3. Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra sicak suyu ve limonu ekleyin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder