Malzemeler:
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi un
- 1 bag ispanak
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi arpa sehriye
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz, karabiber
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi un
- 1 bag ispanak
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi arpa sehriye
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Unu yagda kavurup üzerine ispanakleri ve domates salcasini ekleyin
2. Tavuk suyunu ilave edip ispanaklar pisene kadar kaynatin
3. Sehriyeyi, tuzu ve karabiberi katip çorbayi kisik ateste 5 dakika daha pisirin
4. Atesten alip 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
1. Unu yagda kavurup üzerine ispanakleri ve domates salcasini ekleyin
2. Tavuk suyunu ilave edip ispanaklar pisene kadar kaynatin
3. Sehriyeyi, tuzu ve karabiberi katip çorbayi kisik ateste 5 dakika daha pisirin
4. Atesten alip 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder