Malzemeler:
- 500 gr dana eti
- 6 adet orta boy sogan
- 2 adet domates
- 1 adet kesme seker
- 1/2 ç.b. ayçiçek yagi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 2 dis sarimsak
- 1 y.k. domates salçasi
- 2 y.k. elma sirkesi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Iri parçalar halinde kesilmis dana etini yagda soteleyin
2) Üzerine sarimsaklari, sekeri, salçayi ve toz biberi ekleyip kavurmaya devam edin
3) Iri dogranmis soganlari ve domatesleri ekleyip suyunu ilave edin
4) Tuzu, karabiberi ve sirkeyi katip etler iyice pisene kadar pisirin
5) Yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
21 Mart 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder