Malzemeler:
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. tereyagi
- 1 kupa pirinç
- 2 kupa sicak su
- 1 adet (iyice olmus) avokado
- 1 y.k. tuzlu sebze çesnisi
- ¼ adet limonun suyu
Hazirlanisi:
1) Avokadoyu bir kasenin içine alip bir çatal yardimiyla püre haline getirin
2) Pilav tavasina yaglari alip yikanmis pirinci ilave edin ve 2-3 dakika kadar kavurun
3) Üzerine sicak suyu, limon suyunu ve tuzlu sebze çesnisini ekleyip kaynamaya birakin
4) Kaynayan pilava püre haline gelmis avokadoyu ilave edin ve pilavin altini kisip pisirin
5) Pisen pilavin altini kapatin ve kapagini örtüp yarim saat kadar demlenmeye birakin
Afiyet olsun :)
30 Eylül 2016 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder