Malzemeler:
- 500 gr fasulye
- 6 adet domates
- 5 dis sarimsak
- 1 tutam dereotu
- 1 tutam maydanoz
- 2 ç.b. üzüm sirkesi
- 2,5 y.k. tuz
- 2 y.k. toz seker
- Ayçiçek yagi (üzerine)
Hazirlanisi:
1) Fasulyeleri temizleyip küçük küçük dograyin ve bir tencereye alip 8 dakika kadar kaynar suda haslayin
2) Domatesleri rendeleyip buyuk bir kaba alin
3) Üzerine kiyilmis dereotunu, kiyilmis maydanozu, ezilmis sarimsaklari, sirkeyi, tuzu ve sekeri ekleyin
4) Hazir olan fasulyeleri de bu karisima aktarin ve güzelce karistirdiktan sonra kavanozlara bölüstürün
5) Tursularin üzerlerine bir miktar ayçiçek yagi gezdirip agizlarini kapatin
6) Günes görmeyen serin bir yerde 10 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz
Afiyet olsun :)
2 Temmuz 2019 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder