Malzemeler:
- 4 su bardagi barbunya
- 1/3 çay bardagi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 4 su bardagi barbunya
- 1/3 çay bardagi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 adet domates
- 1 tatli kasigi kasigi domates salçasi
- Tuz
- Sicak su
- 1 tatli kasigi kasigi domates salçasi
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Bir tencerede yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun
1. Bir tencerede yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun
2. Üzerine salçayi, domatesi, barbunyalari ve tuzu ekleyin
3. Yarim ay seklinde dogranmis havuçlari katip suyunu ilave edin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
3. Yarim ay seklinde dogranmis havuçlari katip suyunu ilave edin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder