Malzemeler:
- 10-12 adet domates (olgun)
- 10-12 adet domates (olgun)
- 6 dis sarimsak
- 4,5 su bardagi sicak su
- 2 su bardagi sirke
- 4 yemek kasigi tuz
- 4 yemek kasigi toz seker
- 4,5 su bardagi sicak su
- 2 su bardagi sirke
- 4 yemek kasigi tuz
- 4 yemek kasigi toz seker
Hazirlanisi:
1. Domatesleri dörte bölüp kavanozlara doldurun ve dilimlenmis sarimsaklari ekleyin
2. Ayri bir kabin içinde tursu suyunu hazirlayin
3. Tursu suyu için sicak suyu, sirkeyi, tuzu ve toz sekeri büyük bir kaba alip tuz ve seker eriyene kadar karistirip sogumaya birakin
4. Tursu suyu soguduktan sonra kavanozlara doldurup kapaklarini iyice kapatin
5. Tursulari buzdolabinda 2 hafta beklettikten sonra dilediginiz gibi tüketebilirsiniz
1. Domatesleri dörte bölüp kavanozlara doldurun ve dilimlenmis sarimsaklari ekleyin
2. Ayri bir kabin içinde tursu suyunu hazirlayin
3. Tursu suyu için sicak suyu, sirkeyi, tuzu ve toz sekeri büyük bir kaba alip tuz ve seker eriyene kadar karistirip sogumaya birakin
4. Tursu suyu soguduktan sonra kavanozlara doldurup kapaklarini iyice kapatin
5. Tursulari buzdolabinda 2 hafta beklettikten sonra dilediginiz gibi tüketebilirsiniz
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder