Malzemeler:
- 1 kupa ince bulgur
- Üzerini geçecek kadar kaynar su
- 1 adet domates
- 1 kupa ince bulgur
- Üzerini geçecek kadar kaynar su
- 1 adet domates
- 1 adet carliston biber
- 4 adet kornison tursu
- 1/4 demet dereotu
- 1/4 demet maydanoz
- 1/4 demet dereotu
- 1/4 demet maydanoz
- 1/8 demet nane
- 6 dal taze sogan
- 1/2 çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- Limon suyu
- 1/2 çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- Limon suyu
Hazirlanisi:
1. Bulguru sicak suyla haslayip sismeye birakin
2. Sisen bulgurlar soguduktan sonra diger malzemeleri ekleyip karistirin
1. Bulguru sicak suyla haslayip sismeye birakin
2. Sisen bulgurlar soguduktan sonra diger malzemeleri ekleyip karistirin
3. Limon suyunu, tuzu ve zeytinyagini ilave edip harmanlayin ve soguk servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder