Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1/2 dal pirasa
- 2 adet havuç
- 1 adet kirmizi biber
- 1 dis sarimsak
- 300 gr dana kiyma
- 500 gr domates püresi
- 1 su bardagi su (veya varsa et suyu)
- 1 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Tuz, karabiber, kekik
- 1 adet sogan
- 1/2 dal pirasa
- 2 adet havuç
- 1 adet kirmizi biber
- 1 dis sarimsak
- 300 gr dana kiyma
- 500 gr domates püresi
- 1 su bardagi su (veya varsa et suyu)
- 1 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Tuz, karabiber, kekik
Hazirlanisi:
1. Bütün sebzeleri incecik dograyip yag ile birlikte tavaya alip soteleyin
2. Üzerine kiymayi ve baharatlari ilave edip sotelemeye devam edin
3. Iyice sotelenen sebzeli kiymanin üzerine domates püresini, sekeri ve suyu (veya varsa et suyunu) ekleyip sosu kalinlasana kadar pismeye birakin
4. Hazir olan sosu haslanmis yassi spagetti ile sicak servis edin
1. Bütün sebzeleri incecik dograyip yag ile birlikte tavaya alip soteleyin
2. Üzerine kiymayi ve baharatlari ilave edip sotelemeye devam edin
3. Iyice sotelenen sebzeli kiymanin üzerine domates püresini, sekeri ve suyu (veya varsa et suyunu) ekleyip sosu kalinlasana kadar pismeye birakin
4. Hazir olan sosu haslanmis yassi spagetti ile sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder