Malzemeler:
- 2 paket petit-beurre bisküvi
- 500 ml krema
- 4 y.k. toz seker
- 1/2 t.k. vanilin
- 2 kupa sogutulmus filtre kahve
*Üzeri için: kakao + kahve çekirdegi
Hazirlanisi:
1) Kremayi, toz sekeri ve vanilini bir kaba alip kalinlasana kadar çirpin (hazir paket krem santi de kullanabilirsiniz!)
2) Cam tepsiye filtre kahveyle islatilmis bir sira bisküvi dizin
3) Üzerine ince bir kat (ev yapimi veya hazir paket) krem santi sürün ve üzerine tekrar bir sira filtre kahveye batirilip bisküvi dizin
4) Bu islemi malzemeleriniz yettigince birkaç kat tekrarlayin
5) Son olarak tatlinin üzerini kalan krem santiyle kaplayip kakao serpin, kahve çekirdekleriyle süsleyin ve en az 3-4 saat buzdolabinda dinlendirdikten sonra servis edin
Afiyet olsun :)
0 yorum:
Yorum Gönder