Malzemeler:
- 1 adet orta boy kereviz
- 2 dal kereviz sapi
- 1 adet büyük patates
- 1 adet havuç
- 1 adet orta boy kereviz
- 2 dal kereviz sapi
- 1 adet büyük patates
- 1 adet havuç
- 1 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1/2 su bardagi kirmizi mercimek
- 1,5 L sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Bütün sebzeleri minik küp seklinde dograyip veya rendeleyip yag ile birlikte tencereye alip kavurun
2. Üzerine unu, yikanmis kirmizi mercimegi, tuzu, karabiberi ve suyunu ekleyip pismeye birakin
3. Sebzeler pistiginde corbayi biraz dinlendirin ve sicak servis edin
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1/2 su bardagi kirmizi mercimek
- 1,5 L sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Bütün sebzeleri minik küp seklinde dograyip veya rendeleyip yag ile birlikte tencereye alip kavurun
2. Üzerine unu, yikanmis kirmizi mercimegi, tuzu, karabiberi ve suyunu ekleyip pismeye birakin
3. Sebzeler pistiginde corbayi biraz dinlendirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder