Malzemeler:
- 1 adet kücük boy sogan
- 1 adet kücük boy sogan
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- 1 adet rendelenmis domates
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay kasigi tuzlu sebze cesnisi
- 2 yemek kasigi tel sehriye
- 1 cay bardagi haslanmis nohut
- Sicak su
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis sogani yagda kavurun
1. Ince dogranmis sogani yagda kavurun
2. Üzerine salcayi ekleyip salca kokusu cikana kadar kavurmaya devam edin
3. Rendelenmis domatesi, sehriyeleri, nohutlari, baharatlari ve sicak suyu ekleyip pismeye birakin
4. 10-15 dakika kaynattiktan sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder