Malzemeler:
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 yemek kasigi un (tepeleme)
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 yemek kasigi un (tepeleme)
- 1 adet sogan
- 1 kg ispanak
- 2 su bardagi süt
- Tuz
- 1 kg ispanak
- 2 su bardagi süt
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Iri doganranmis sogani ve unu yagda kavurun
1. Iri doganranmis sogani ve unu yagda kavurun
2. Üzerine ispanaklari ekleyin
3. Sütü ve sicak suyu ilave edin
4. Tuzu ekleyip çorbayi pismeye birakin
5. Pisen çorbayi blenderdan geçirin, biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
3. Sütü ve sicak suyu ilave edin
4. Tuzu ekleyip çorbayi pismeye birakin
5. Pisen çorbayi blenderdan geçirin, biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder