Malzemeler:
- 1 kupa karabugday
- 2 adet carliston biberi
- 1 adet kapya biberi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi aycicek yagi
- 2 kupa sicak su
- Tuz
- 1 kupa karabugday
- 2 adet carliston biberi
- 1 adet kapya biberi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi aycicek yagi
- 2 kupa sicak su
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Greçka için bir tavanin içinde karabugdaylari ve ince dogranmis sebzeleri alip yagda kavurun
2. Üzerine sicak suyu ve tuzu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
3. Karabugdaylar suyunu cektiginde altini kapatip demlenmeye birakin
4. Sicak servis edin
1. Greçka için bir tavanin içinde karabugdaylari ve ince dogranmis sebzeleri alip yagda kavurun
2. Üzerine sicak suyu ve tuzu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
3. Karabugdaylar suyunu cektiginde altini kapatip demlenmeye birakin
4. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder