Malzemeler:
- 1 kupa pirinç
- 2 kupa tavuk suyu su
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- Tuz
- 1 kupa pirinç
- 2 kupa tavuk suyu su
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Pilav için yaglari ve iyice yikanmis pirincleri pilav tenceresine alip kavurun
2. Kavrulan pirinçlerin üzerine tavuk suyunu ilave edip tuzunu katin
3. Pilavi kisik ateste pismeye birakin
4. Pilav suyunu çektikten sonra en az yarim saat demlendirin ve daha sonra servis edin
1. Pilav için yaglari ve iyice yikanmis pirincleri pilav tenceresine alip kavurun
2. Kavrulan pirinçlerin üzerine tavuk suyunu ilave edip tuzunu katin
3. Pilavi kisik ateste pismeye birakin
4. Pilav suyunu çektikten sonra en az yarim saat demlendirin ve daha sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder