Malzemeler:
- 1 adet havuç
- 2 adet kabak
- 1 adet sogan
- 1 yemek kasigi un
- 1 L tavuk suyu
- 1 tatli kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Karabiber
- 1 adet havuç
- 2 adet kabak
- 1 adet sogan
- 1 yemek kasigi un
- 1 L tavuk suyu
- 1 tatli kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Karabiber
Üzeri icin:
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 tatli kasigi toz biber
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda soteleyin ve üzerine unu ekleyin
2. Kalan malzemeleri katip çorbayi pismeye birakin
3. Sebzeler yumusadiginda blenderdan geçirip toz biberli tereyagiyla sicak servis edin
1. Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda soteleyin ve üzerine unu ekleyin
2. Kalan malzemeleri katip çorbayi pismeye birakin
3. Sebzeler yumusadiginda blenderdan geçirip toz biberli tereyagiyla sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder