Malzemeler:
- 100 gr tereyagi
- 150 gr margarin
- 1 fincan ayçiçek yagi
- 6 yemek kasigi pudra sekeri
- 4 yemek kasigi misir nisastasi
- 1 cay bardagi kuru üzüm
- Alabildigi kadar un
- 100 gr tereyagi
- 150 gr margarin
- 1 fincan ayçiçek yagi
- 6 yemek kasigi pudra sekeri
- 4 yemek kasigi misir nisastasi
- 1 cay bardagi kuru üzüm
- Alabildigi kadar un
Üzeri için: toz seker
Hazirlanisi:
1. Kurabiye hamuru için malzemeleri bir kaba alip karistirin
2. Yavas yavas un ekleyerek yumusak bir hamur elde edin
3. Hamurdan erik büyüklügünde bezeler koparip yuvarlayin ve sekere batirip tepsiye dizin
4. Önceden isitilmis 175 derecelik firina verip pisirin
5. Pistikten sonra sogumaya birakin ve daha sonra servis edin
1. Kurabiye hamuru için malzemeleri bir kaba alip karistirin
2. Yavas yavas un ekleyerek yumusak bir hamur elde edin
3. Hamurdan erik büyüklügünde bezeler koparip yuvarlayin ve sekere batirip tepsiye dizin
4. Önceden isitilmis 175 derecelik firina verip pisirin
5. Pistikten sonra sogumaya birakin ve daha sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder