Malzemeler:
- 2 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 7-8 yemek kasigi yogurt
- 2 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 7-8 yemek kasigi yogurt
- 1/4 adet muskat cevizi
- 1/2 cay bardagi ceviz
- 1/2 cay bardagi ceviz
Hazirlanisi:
1. Kabaklari rendeleyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiyilmis sarimsagi ve tuzunu ilave edip sebzeler diriligini kaybedene kadar soteleme islemine devam edin
3. Sotelenip sogumus olan sebzeleri bir kaseye aktarin ve üzerine yogurdu, muskat cevizini ve iri kiyilmis cevisleri ilave edip hepsini güzelce karistirip soguk servis edin
1. Kabaklari rendeleyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiyilmis sarimsagi ve tuzunu ilave edip sebzeler diriligini kaybedene kadar soteleme islemine devam edin
3. Sotelenip sogumus olan sebzeleri bir kaseye aktarin ve üzerine yogurdu, muskat cevizini ve iri kiyilmis cevisleri ilave edip hepsini güzelce karistirip soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder