Malzemeler:
- 1 adet büyük boy yesil kabak
- 3 adet havuç
- 3 adet orta boy patates
- 1 adet sogan
- 1 tutam taze feslegen
- 1 tutam taze frenk sogani
- 1 adet yumurta
- 6 y.k. un
- 1 ç.k. kimyon
- 1 ç.k. karabiber
- 1 t.k. tuz
*Kizartmak için sivi yag
Hazirlanisi:
1) Kabagi rendeleyip bir kabin içine alin
2) Üzerine diger sebzeleri rendeleyin
3) Taze baharatlari ince ince kiyip ilave edin
4) Yumurtayi, unu ve kuru baharatlari da ekledikten sonra güzelce karistirin
5) Elde ettiginiz karisimdan birer y.k. alip kizgin yagda kizartin ve sicak servis edin
NOT: Istege göre un yerine galeta unu da kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun :)
25 Nisan 2015 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder