Malzemeler:
- 2-3 dal taze sarimsak
- 1 y.k. margarin
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. un
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 adet büyük boy rendelenmis domates
- 4 s.b. su
- 2 adet sebze bulyon
- 2 adet kesme seker
Hazirlanisi:
1) Ince kiyilmis taze sarimsaklari yagda soteleyin, üzerine unu ilave edip kokusu çikana kadar kavurun
2) Domates salçasini, rendelenmis domatesi, bulyonlari, kesme sekerleri ekleyin
3) Suyunu ilave edip karistirarak pisirin
4) Corbayi 10 dakika kadar dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
4 Ağustos 2019 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder