Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 adet sogan
- 1 adet patates
- 1 adet kapya biberi
- 1 kupa arpa sehriye
- 2 yemek kasigi aycicekyagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 kupa sicak su
- 1 tatli kasigi tuzlu sebze cesnisi
- Tuz
- Dereotu
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis sogani ve biberi yagda soteleyin
1. Ince dogranmis sogani ve biberi yagda soteleyin
2. Üzerine küp dogranmis patatesi ve sehriyeleri ekleyip kavurmaya devam edin
3. Sicak suyu ve baharatlari katip pismeye birakin
4. Sehriyeler suyunu cektiginde ince kiyilmis dereotunu ekleyip demlenmeye birakin
5. 20 dakika dinlendikten sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder