Malzemeler:
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 1 cay kasigi zerdecal
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi biber salçasi
- Tuz
- 1/8 demet maydanoz
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi biber salçasi
- Tuz
- 1/8 demet maydanoz
Hazirlanisi:
1. Karnabahari çiçeklere ayirip hafif tuzlu zedecalli suda haslayin, suyunu süzüp servis tabagina alin
2. Bir kasede yogurdu ezilmis sarimsak (ve gerekirse bir miktar tuz) ile karistirin ve üzerine gezdirin
3. Yagda kavrulmus salcayi ekleyip maydanozla süsleyin ve servis edin
1. Karnabahari çiçeklere ayirip hafif tuzlu zedecalli suda haslayin, suyunu süzüp servis tabagina alin
2. Bir kasede yogurdu ezilmis sarimsak (ve gerekirse bir miktar tuz) ile karistirin ve üzerine gezdirin
3. Yagda kavrulmus salcayi ekleyip maydanozla süsleyin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder