Malzemeler:
- 2 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 300 gr kuskonmaz
- 1 L sicak su
- 1 cay kasigi tuz
- 1 dal taze sogan
- 1 L sicak su
- 1 cay kasigi tuz
- 1 dal taze sogan
Hazirlanisi:
1. Unun kokusu çikana kadar yagda kavurun
2. Üzerine sicak suyu, kuskonmazlari ve tuz ekleyip 30 dakika kadar pisirin
1. Unun kokusu çikana kadar yagda kavurun
2. Üzerine sicak suyu, kuskonmazlari ve tuz ekleyip 30 dakika kadar pisirin
3. Blenderdan gecirip ince kiyilmis taze sogani ekleyip karistirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder