Malzemeler:
- 500 gr makarna (haslanmis)
- 1 adet büyük boy sogan
- 500 gr makarna (haslanmis)
- 1 adet büyük boy sogan
- 1 adet kereviz sapi
- 200 gr mantar
- 300 gr yagsiz dana kiyma
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- 1 tutam taze maydanoz
- 1 çay bardagi sicak su
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- 1 tutam taze maydanoz
- 1 çay bardagi sicak su
Hazirlanisi:
1. Kiymayi yag ile birlikte tavaya alip soteleyin
2. Üzerine yemeklik dogranmis sogan ve kereviz sapini ekleyin ve pembelesene kadar sotelemeye devam edin
3. Mantarlari, salçalari, baharatlari, ince kiyilmis taze maydanozu ve sicak suyu ilave edip bir tasim kaynattiktan sonra haslanmis makarnayi kiymali harca ekleyin
4. Kiymali makarnayi güzelce karistirdiktan sonra sicak servis edin
1. Kiymayi yag ile birlikte tavaya alip soteleyin
2. Üzerine yemeklik dogranmis sogan ve kereviz sapini ekleyin ve pembelesene kadar sotelemeye devam edin
3. Mantarlari, salçalari, baharatlari, ince kiyilmis taze maydanozu ve sicak suyu ilave edip bir tasim kaynattiktan sonra haslanmis makarnayi kiymali harca ekleyin
4. Kiymali makarnayi güzelce karistirdiktan sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder