Malzemeler:
- 4 adet salatalik
- 100 gr toz seker
- 150 ml elma sirkesi
- 10 adet tane karabiber
- 1 cay kasigi aci pul biber
- 1 tatli kasigi tuz
- 4 adet salatalik
- 100 gr toz seker
- 150 ml elma sirkesi
- 10 adet tane karabiber
- 1 cay kasigi aci pul biber
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 tatli kasigi tane hardal
Hazirlanisi:
1. Salataliklar hariç bütün malzemeleri bir tencereye alip kaynatin
2. Salataliklari 1-1,5 cm kalinliginda kesip kaynayan sirkeli karisima ekleyip karistirarak salataliklarin renkleri degisene kadar pisirin
3. Altini kapatip salataliklari suyuyla birlikte bir kavanoza aktarin
4. Kapagini kapatip sogumaya birakin ve 1 gece buzdolabinda beklettikten sonra tüketin
1. Salataliklar hariç bütün malzemeleri bir tencereye alip kaynatin
2. Salataliklari 1-1,5 cm kalinliginda kesip kaynayan sirkeli karisima ekleyip karistirarak salataliklarin renkleri degisene kadar pisirin
3. Altini kapatip salataliklari suyuyla birlikte bir kavanoza aktarin
4. Kapagini kapatip sogumaya birakin ve 1 gece buzdolabinda beklettikten sonra tüketin
NOT: Tursuyu buzdolabinda muhaza edin ve mutlaka 1 hafta içinde tüketin.
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder