Malzemeler:
- 3 adet kabak
- Tuz
- 3 adet kabak
- Tuz
- Karabiber
Besamel sos icin:
- 500 ml süt
- 2 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi tereyagi
- Tuz, karabiber, muskat cevizi
- 500 ml süt
- 2 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi tereyagi
- Tuz, karabiber, muskat cevizi
Hazirlanisi:
1. Kabaklari mandolinde dilimleyip tuz ve karabiberle tatlandirdiktan sonra cam bir firin kabina dizin
2. Besamel sos icin bir tencereye yagi alip unu kavurun
3. Üzerine sütü ekleyip cirparak kalinlasmasini saglayin
4. Baharatlarla tatlandirip kabakalrin üzerine gezdirin ve önceden isitilmis 220 derecelik firinda üzeri kizarana kadar pisirin
5. Sicak servis edin
1. Kabaklari mandolinde dilimleyip tuz ve karabiberle tatlandirdiktan sonra cam bir firin kabina dizin
2. Besamel sos icin bir tencereye yagi alip unu kavurun
3. Üzerine sütü ekleyip cirparak kalinlasmasini saglayin
4. Baharatlarla tatlandirip kabakalrin üzerine gezdirin ve önceden isitilmis 220 derecelik firinda üzeri kizarana kadar pisirin
5. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder