Malzemeler:
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 400 gr bamya
- 3 adet büyük domates
- 1 tatli kasigi toz seker
- 1/2 adet limonun suyu
- 2 su bardagi sicak su
- Tuz
- Karabiber
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 400 gr bamya
- 3 adet büyük domates
- 1 tatli kasigi toz seker
- 1/2 adet limonun suyu
- 2 su bardagi sicak su
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis sogani yagda soteleyin
2. Üzerine bamyalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Domatesleri, sekeri, limon suyunu, karabiberi ve tuzu katip 5 dakika daha kavurun
4. Sicak suyunu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
5. Bamyalar pistiginde altini kapatip ilik servis edin
1. Ince dogranmis sogani yagda soteleyin
2. Üzerine bamyalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Domatesleri, sekeri, limon suyunu, karabiberi ve tuzu katip 5 dakika daha kavurun
4. Sicak suyunu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
5. Bamyalar pistiginde altini kapatip ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder