Malzemeler:
- 4 su bardagi haslanmis fasülye
- 1 adet sogan
- 2 adet salatalik
- 4 su bardagi haslanmis fasülye
- 1 adet sogan
- 2 adet salatalik
- 1 tutam reyhan
- 1 tutam dereotu
- 1 tutam maydanoz
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- Tuz
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Haslanmis kuru fasulyeyi bir kaba alin
2. Üzerine ince kiyilmis salataliklari, sogani ve baharatlari ilave edin
3. Zeytinyagi, limon suyu ve tuz ile tatlandirip karistirin
4. Biraz dinlendirip soguk servis edin
1. Haslanmis kuru fasulyeyi bir kaba alin
2. Üzerine ince kiyilmis salataliklari, sogani ve baharatlari ilave edin
3. Zeytinyagi, limon suyu ve tuz ile tatlandirip karistirin
4. Biraz dinlendirip soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder