Malzemeler:
- 2 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 3 adet domates
- 4 adet patlican
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- ¼ demet maydanoz
- 1 yemek kasigi toz seker
- 1 çay bardagi sicak su
- Tuz
- 2 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 3 adet domates
- 4 adet patlican
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- ¼ demet maydanoz
- 1 yemek kasigi toz seker
- 1 çay bardagi sicak su
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Soganlari, domatesleri ve patlicanlari iri dograyin
2. Yayik bir tencereye sebzeler kat kat gelecek sekilde dizin
3. Üzerine ince kiyilmis maydanozu, zeytinyagini, sekeri, tuzu ve sicak suyu ekleyip atese alin
4. Önce yüksek, daha sonra kisik ateste pismeye birakin
5. Ilik veya soguk servis edin
1. Soganlari, domatesleri ve patlicanlari iri dograyin
2. Yayik bir tencereye sebzeler kat kat gelecek sekilde dizin
3. Üzerine ince kiyilmis maydanozu, zeytinyagini, sekeri, tuzu ve sicak suyu ekleyip atese alin
4. Önce yüksek, daha sonra kisik ateste pismeye birakin
5. Ilik veya soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder