Malzemeler:
- 2 adet patates
- 3 adet patlican
- 8 adet carliston biber
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- 2 adet patates
- 3 adet patlican
- 8 adet carliston biber
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
Yogurt icin:
- 500 gr yogurt
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 500 gr yogurt
- 2 dis sarimsak
- Tuz
Üzeri icin:
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi aci pul biber
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip bir kaba alin ve üzerine yag ve tuz gezdirip harmanlayin
2. Yagli kagitla kaplanmis tepsiye aktarip önceden isitilmis 250 derecelik firinda pismeye birakin
3. Sosu için ezilmis sarimsaklari yogurt ve tuzla karistirin ve servis tabagina yayin
4. Üzerine sebzeleri dizip aci yagla servis edin
1. Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip bir kaba alin ve üzerine yag ve tuz gezdirip harmanlayin
2. Yagli kagitla kaplanmis tepsiye aktarip önceden isitilmis 250 derecelik firinda pismeye birakin
3. Sosu için ezilmis sarimsaklari yogurt ve tuzla karistirin ve servis tabagina yayin
4. Üzerine sebzeleri dizip aci yagla servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder