Malzemeler:
- 4 su bardagi ispir fasulye
- 1/3 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet sogan
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 4 su bardagi ispir fasulye
- 1/3 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet sogan
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Bir tencereye yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun
1. Bir tencereye yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun
2. Üzerine salçayi, tuzu ve kirmizi toz biberi ilave edin
3. Ispir fasulyeleri katip suyunu ekleyin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen fasulye yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
4. Pisen fasulye yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder