Malzemeler:
- 500 gr ince dogranmis haslanmis taze fasulye
- 2 dis sarimsak
- 500 gr ince dogranmis haslanmis taze fasulye
- 2 dis sarimsak
- 250 gr süzme yogurt
- 250 gr yogurt
- 250 gr yogurt
- Tuz
- Karabiber
Üzeri icin:
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi toz kirmizi biber
- 10 adet aci süs biberi
Hazirlanisi:
1. Haslanmis fasulyeleri bir kaba alip sogumaya birakin
2. Ayri bir kabin içinde yogurdu, ezilmis sarimsaklari, karabiberi ve tuzu karistirin
3. Fasulyeleri ilave edip harmanladiktan sonra aci süs biberli yag ile servis edin
1. Haslanmis fasulyeleri bir kaba alip sogumaya birakin
2. Ayri bir kabin içinde yogurdu, ezilmis sarimsaklari, karabiberi ve tuzu karistirin
3. Fasulyeleri ilave edip harmanladiktan sonra aci süs biberli yag ile servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder