Malzemeler:
- 1 paket haslanmis makarna
- 3 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 500 gr yogurt
- 1 paket haslanmis makarna
- 3 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 500 gr yogurt
- 3 yemek kasigi süzme yogurt
- 2 yemek kasigi mayonez
- 2 yemek kasigi mayonez
- 1/2 adet muskat cevizi
- Tuz, karabiber
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Kabaklari rendeleyip tuz ve karabiberle birlikte tavada soteleyin ve sogumasi için bir kenara alin
2- Büyük bir kabin içine haslanmis makarnayi, sogumus olan kabaklari, muskat cevizini, mayonezi ve yogurdu alip güzelce harmanlayin
3. Soguk servis edin
1. Kabaklari rendeleyip tuz ve karabiberle birlikte tavada soteleyin ve sogumasi için bir kenara alin
2- Büyük bir kabin içine haslanmis makarnayi, sogumus olan kabaklari, muskat cevizini, mayonezi ve yogurdu alip güzelce harmanlayin
3. Soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder