Malzemeler:
- 20 adet közlenmis kapya biberi
- 40 ml aycicekyagi
- 1 tutam maydanoz
- 3 dis sarimsak
- 17 gr tuz
- 17 gr toz seker
- 200 ml elma sirkesi
Hazirlanisi:
1. Közlenmis biberleri soyup temizleyin ve iri dograyip bir kaba alin
2. Ayri bir kabin icine elma sirkesini, tuzu, sekeri ve yag alip karistirin
3. Biberleri sarimsak ve iri kiyilmis maydanozlarla birlikte kavanazlar alin
4. Üzerine sirkesini ekleyip kavanozlari kapatip buzdolabina alin
5. 3 gün buzdolabinda beklettikten sonra servis edin
- 20 adet közlenmis kapya biberi
- 40 ml aycicekyagi
- 1 tutam maydanoz
- 3 dis sarimsak
- 17 gr tuz
- 17 gr toz seker
- 200 ml elma sirkesi
Hazirlanisi:
1. Közlenmis biberleri soyup temizleyin ve iri dograyip bir kaba alin
2. Ayri bir kabin icine elma sirkesini, tuzu, sekeri ve yag alip karistirin
3. Biberleri sarimsak ve iri kiyilmis maydanozlarla birlikte kavanazlar alin
4. Üzerine sirkesini ekleyip kavanozlari kapatip buzdolabina alin
5. 3 gün buzdolabinda beklettikten sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder