Malzemeler:
- 1 adet orta boy kereviz
- 2 dal kereviz sapi
- 1 adet büyük patates
- 1 adet havuç
- 1 adet orta boy kereviz
- 2 dal kereviz sapi
- 1 adet büyük patates
- 1 adet havuç
- 1 dal pirasa
- 1 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1,5 L sicak su
- Tuz, karabiber
- 1 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1,5 L sicak su
- Tuz, karabiber
- 1 adet limon
Hazirlanisi:
1. Bütün sebzeleri minik küp seklinde dograyip bir tencereye alin ve yagda soteleyin
2. Üzerine unu, tuzu, karabiberi, limon suyunu ve suyunu ekleyip pismeye birakin
3. Sebzeler pistiginde corbayi biraz dinlendirin ve sicak servis edin
1. Bütün sebzeleri minik küp seklinde dograyip bir tencereye alin ve yagda soteleyin
2. Üzerine unu, tuzu, karabiberi, limon suyunu ve suyunu ekleyip pismeye birakin
3. Sebzeler pistiginde corbayi biraz dinlendirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder