Malzemeler:
- 3 adet kereviz
- 2 adet havuç
- 1 adet sogan
- 3 adet kereviz
- 2 adet havuç
- 1 adet sogan
- 1 adet patates
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet portakal suyu
- 1 yemek kasigi toz seker
- 1/8 demet dereotu
- Tuz
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet portakal suyu
- 1 yemek kasigi toz seker
- 1/8 demet dereotu
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Soganlari ve havuclari küp dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine patatesleri ve canak seklinde oyulmus kerevizleri ekleyin
3. Portakal suyunu, tuzu ve sekeri ekleyip kisik ateste pismeye birakin
4. Kerevizler pistiginde atesten alin ve üzerine dereotunu ekleyip 20 dakika dinlendirin
5. Dinlenen kerevizleri servis tabagina alip iclerini doldurun ve sosunu gezdirip servis edin
1. Soganlari ve havuclari küp dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine patatesleri ve canak seklinde oyulmus kerevizleri ekleyin
3. Portakal suyunu, tuzu ve sekeri ekleyip kisik ateste pismeye birakin
4. Kerevizler pistiginde atesten alin ve üzerine dereotunu ekleyip 20 dakika dinlendirin
5. Dinlenen kerevizleri servis tabagina alip iclerini doldurun ve sosunu gezdirip servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder