10 Aralık 2025 Çarşamba

KEREVIZ CANAKLARI



Malzemeler:
- 3 adet kereviz
- 2 adet havuç
- 1 adet sogan
- 1 adet patates
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet portakal suyu
- 1 yemek kasigi toz seker
- 1/8 demet dereotu
- Tuz

Hazirlanisi:
1. Soganlari ve havuclari küp dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine patatesleri ve canak seklinde oyulmus kerevizleri ekleyin
3. Portakal suyunu, tuzu ve sekeri ekleyip kisik ateste pismeye birakin
4. Kerevizler pistiginde atesten alin ve üzerine dereotunu ekleyip 20 dakika dinlendirin
5. Dinlenen kerevizleri servis tabagina alip iclerini doldurun ve sosunu gezdirip servis edin

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder