Malzemeler:
- 2 su bardagi kuru fasulye
- 10 adet kuru Arnavut biberi (aci!)
- 2 su bardagi kuru fasulye
- 10 adet kuru Arnavut biberi (aci!)
- 5 adet tatli kuru biber
- Sıcak su
- Tuz
- Sıcak su
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Fasulyeleri bir kaç saat önceden islatin ve sismelerini bekleyin
2. Fasulyeler sistikten sonra içine biberleri ekleyin ve sicak su ekleyip kaynamaya birakin
3. Suyu azaldikça su ekleyin ve tuzla tatlandirin
4. Fasulyeler ve biberler pistikten sonra bir kasikla ezerek biberlerin kabuklarini ayirmaya çalisin
5. Kabuklarin çogunu aldiktan sonra servis edebilirsiniz
1. Fasulyeleri bir kaç saat önceden islatin ve sismelerini bekleyin
2. Fasulyeler sistikten sonra içine biberleri ekleyin ve sicak su ekleyip kaynamaya birakin
3. Suyu azaldikça su ekleyin ve tuzla tatlandirin
4. Fasulyeler ve biberler pistikten sonra bir kasikla ezerek biberlerin kabuklarini ayirmaya çalisin
5. Kabuklarin çogunu aldiktan sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder